Rólunk

Kik vagyunk?

Tanácsadókként azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban, hosszútávon oldódjanak meg a Te és céged üzleti kihívásai. Eljuttatunk a célba vagy megtaláljuk számodra azt a szakembert, aki megoldja a felmerülő nehézségeket, mint például fluktuációs problémák, erőforráshiány, stratégiai kérdések vagy digitális hiányosságok. Az üzleti problémák mögött lehetőség rejlik a fejlődésre, ezen szemlélet mentén támogatunk téged is, hogy a zsákutcák helyett bevált utakra találj.
A Nordconn egy igazi európai, emberi értékrendet valló csapat. Ezzel a hozzáállással indultunk Svédország felé, nyitottuk meg Skandinávia kapuját és alapítottuk meg a Nordconn Swedent az itthoni székhelyünk után.

Fő értékeink a szakmai igényesség, bátorság a mindennapokban és a fejlődés örökös vágya.

Ha te is ezeket az értékeket vallod, akkor egymást keressük. Minden cégben ott van a parázs, a fejlődni akarás, ezen a ponton szállunk be és lobbantjuk lángra ezeket a helyzeteket.

Mivel foglalkozunk?

Tanácsadóként abban támogatunk téged, hogy jobb munkahelyet teremts, ahol az embereid szívesen töltik az idejüket. Legyen szó stratégia alkotásról, digitális fejlesztésről vagy tanácsadói időről, minden terület esetén azért fáradozunk veled közösen, hogy olyan kultúrát építsünk, ahol mindenki szívesen alkot.

A mi történetünk

2015

Megszületik a Nordconn Renfer Péter és akkori üzlettársa jóvoltából.

2016

Két magyar ügyfelünknél – az NN Biztosítónál és a Deloitte-nál – elindult a közös munka. Elindítottuk a HR és Digitális HR tanácsadást, ami azóta is velünk van.

2017

Ebben az évben a Microsoft partnercége lettünk, majd ennek révén elindítottunk a Dynamics HR Talent szaktanácsadásunkat, amivel az első nagyobb digitális HR projekteket végeztük el.

2018

Kialakítottuk komplett PMO csapatunkat friss ügyfelünknél,
a KÉSZ Groupnál.
Immár egyértelműen HR tanácsadóként pozícionált minket a piac.

2020

A covid alatti időszakban életrehoztuk a digitális-, és HR túlélőcsomagokat ügyfeleink számára. Ebben az évben először oktattunk a Metropolitan és Milton Friedman Egyetemeken HR és IT témában.

2021

Egy régóta dédelgetett álom kezdett körvonalazódni. Cégvezetőnk, Székely Vilté Svédországra nyitotta a Nordconn kapuit Stockholmba költözésével. Mindeközben a hazai ügyfeleknél elindult az RPO+ szolgáltatás, ami a korábbi PMO-ból nőtte ki magát. Elindult az Együttműködést a Budapesti Műszaki Egyetemmel, ahol mérnök hallgatóknak oktattunk modern HR-t.

2022

Csapatunk év végére 40 főre bővült, mialatt a vezetői csapat is tovább gyarapodott Nyul Petrával és
Gyenei Orsolyával.
A Metropolitan és Műszaki egyetemem immár vendégelőadóként a Digitális HR tantárgyakat oktatjuk. Az Art Is Business művészeti portál állandó szerzői lettünk. Kirobbanó sikerrel zártunk több stockholmi eseményt is – párat saját rendezésben.

Nordconn Közösség

Az oktatás mellett vagyunk

Egyetemi képzéseket tartunk, támogatjuk a pedagógusokat, és a munkában is a folyamatos fejlődésben, önmegismerésben hiszünk, gondosan felépített keretekkel.

Kiállunk a jó ügyekért

Minden évben támogatjuk a rászoruló gyerekeket és állatmenhelyeket. A támogatás nem csak a multik kiváltsága,  mindenki felelőssége visszaadni a közösségnek.

A család az család

Nem csak üres beszéd, konkrét tettekkel támogatjuk az egyenlőséget és a családalapítást. A Nordconn-ban képviseljük az LMBTQ+ közösséget.

Szelektíven gyűjtünk

Magunk mögé is nézünk, nem csak előre. KKV-ként is figyelünk arra, mekkora karbon lábnyomot hagyunk.
Közösségi szemétszedéssel is támogatjuk a környezetünket.

Panasz helyett változás

Nem ragadunk meg a rossz szokásoknál, alap hozzáállásunk:
“Nem jó, ahogy van? Tedd jobbá!”.

Adunk magunkra

Igényes megjelenés és egészség – kéz a kézben jár, így a mentálhigiéniára és magánegészségügyi biztosításra is adunk.

Nordconn Sweden történet

Renfer Péter

Renfer Péter

Co-CEO & Alapító

Székely Vilté

Székely Vilté

Co-CEO

Nyul Petra

Nyul Petra

Management Coordination Lead

Gyenei Orsolya

Gyenei Orsolya

Lead Key Account Manager

Mitől vagyunk többek?

Szakmai cikk, előadás, podcast

Szakmai publikációkkal és podcast szerepléssel segítjük a HR szakmát. Fókuszterületeink a vezetőfejlesztés, cégfejlesztés, csapatépítés és tárgyalástechnika. Ezekben a témákban számos esetben hívják meg vezetőinket olyan nívós szakmai eseményekre, mint a HR Fest, Business Fest vagy RecruiTech konferenciák előadást tartani, vagy kérik fel őket cikket írni.

Egyetemi oktatás

Vállalatunkban a tanácsadás és üzletfejlesztés mellett egyetemi kurzusokat tartunk szakmai munkánkat kiegészítve a HR digitalizáció, toborzáshatékonyság, HR analitika stb. témákban. Számos diákot támogatunk az egyetemi képzésben, diplomaszerzésben és szakdolgozat írásban.

Oktatási szemléletünkre jellemző a gyakorlatias, hétköznapi üzleti megközelítés, ami a mai egyetemi oktatás számára hiánypótló.

Az alábbi egyetemeken találkozhatsz velünk jelenleg:

  • Metropolitan Egyetem (METU)
  • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME)

„The RPO team is incredibly conscientious, and their attitude is why I like working with them. It’s a pleasure to see that they are not just external consultants, they are part of the day-to-day running of our company. Most importantly for me, Nordconn’s recruiters have a very fast response time.” 

Serdar Sakarya

Managing Director, NN RAS

A Nordconn-nál értik a technológiát és a toborzást is, ezek a szaktudások ritkán járnak párban. A kiváló ügyfélkezelés és kommunikáció mellett évekre előre is gondolkodnak.” 

Lipcsei László

Recruitment Team Leader, Richter Gedeon

„Elképesztő, hogy a Nordconn tanácsadói mennyire kollegiális szerepet tudnak felvenni külső szolgáltatóként. Magas a szakértelmük szoftveres és HR tanácsadói oldalon, mindenre nyitottak, így nem volt lehetetlen, mindenre hoztak megoldást.” 

Tallér Botond

HR Generalist, Orbico

„Példaértékű az a gyorsaság, rugalmasság és kommunikáció ahogyan a Nordconn tanácsadói dolgoznak. Azt nagyon szeretem, hogy holisztikusan fogják meg a problémát, meg akarják érteni, és mindig hosszútávú stratégiában gondolkodnak.” 

Jung Veronika

People Officer, Wizz Air Hungary

„Ha van egy ötletem és beszélünk róla, rendszeresen további inspirációt kapok. A szakmaiság és a hozzáértés szintje mellett a csapat rugalmassága is kiemelkedő. Az ügyfél igényeit maximálisan figyelembe veszik.” 

Medovarszki György

Operations Manager, Alfaworks

„A Nordconn proaktívabb volt, mint más cégek, illetve mások nem beszélnek stratégiai toborzásról. A közös munka során egy hullámhosszon voltunk, a toborzásunk pénzügyi tervezése pedig remek alapot adott nekünk a további építkezéshez.” 

Tóth Ádám

CTO, Lexunit

Kapcsolat

Székhelyünk: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. E. ép. 1. emelet

Email: info@nordconn.com