alap-image

Toborzás
hatékonyságnövelés

Miért elengedhetetlen?

kézfogás

Képzeld el, hogy a feladott hirdetésedre már az első héten egy tucat csodás jelölt jelentkezik. Az előszűrések még a jelentkezés utáni napon megtörténnek. Az interjúkkal maximum egy hetet kell várni és a hiring managerek lelkesen és felkészülten várják a jelölteket. Mindenki pontosan tudja, hogy mikor mit kell tennie, minden készen áll. Nem a te munkavállalóidat viszik el a versenytársak, hanem neked sikerül megnyerni ottani ​szakértőket, hogy nálad dolgozzanak. Elég erőforrással rendelkezel ahhoz, hogy a toborzási és HR folyamatokkal legyen lehetőség foglalkozni.

Ez egy felhőtlen, idilli állapot.

Nem baj, ha Nálad nincs így, viszont együtt elérhetjük, hogy így legyen!

Jelenleg a munkaerőpiacon hatalmas ​a verseny a ​kiváló szakemberekért, a jelöltek jobb alkupozícióból indulnak a cégekhez képest. Itt jövünk mi a képbe!

Ebben számíthatsz ránk

Toborzási folyamatok feltérképezése és fejlesztése

nekik szól_nagy vállalat_kép

Gyors, eredményes, az elakadási pontoktól mentes és a leghatékonyabb módszereket alkalmazó toborzási folyamatot alakítunk ki.

Toborzási érettség felmérése

nekik szól_nagy vállalat_kép

Megismeritek a toborzási érettségeteket, vagyis azt, hogy a jelenlegi folyamatok milyen szakmai szinten működnek, valamint azt is, hogy mi hiányzik a hatékonyabb toborzáshoz és egy bátran kimondható megtartási arányhoz.

Toborzási stratégia kialakítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Segítünk átgondolni és kialakítani egy olyan stratégiát, amely az üzleted növekedése és fejlődése érdekében biztosítja a megfelelő számú és minőségű munkaerő megszerzését és megtartását is.

Kékgalléros → Tömeges toborzás projektmenedzsment

nekik szól_nagy vállalat_kép

Az erőforrástervezésben, a csatornák kiválasztásában, az interjúztatásban és az onboardingban, azaz a teljes folyamatban együtt dolgozunk, hogy közösen fel tudjuk venni a tervezett létszámot.

Toborzási hatékonyság riportok

nekik szól_nagy vállalat_kép

Jó lenne tudni, hogy melyik a leghatékonyabb csatornád vagy hogyan optimalizáld a költésedet? Szeretnéd nyomon követni, hogy egyes pozíciókat mennyi időbe telik betölteni? Segítünk a legtöbbet kihozni az adataidból, hogy még eredményesebbé fejleszthessük a toborzási folyamatod.

Munkaerőpiaci és versenytárs elemzések készítése

nekik szól_nagy vállalat_kép

Segítünk felmérni a felvételi célcsoportod igényeit és elvárásait, hogy erre alapozhasd a toborzásod. Feltérképezzük, hogy a versenytárs cégek munkatársai miért váltanak, mi a motivációjuk és erre készítünk akciótervet, ezzel is előnyökhöz juttatva téged.

Ők már minket választottak

Kép17
logo-auchan
logo-auchan
Kép19
Távmunka? Mit lehet, mit szabad és mit kell tenni?

Távmunka? Mit lehet, mit szabad és mit kell tenni?

Aki csak körülnéz a különböző social média felületeken, mindenfajta végletes és szélsőséges megnyilvánulással találkozhat a távmunkával kapcsolatban. “Hívők”, elkötelezettek, gyakorlottak, kísérletezők, kutatók és gyakorlatias menedzserek osztják az észt. Mind...

Mindenkinek olyan a Talent-je, amilyet megérdemel

Mindenkinek olyan a Talent-je, amilyet megérdemel

Történet #1 – A lepke és a cunami Dunaparti iroda, top class ingatlan. Belépsz az aulába, három emelet magas. Ha él a Földön olyan, hogy „enyém a világ” lakberendező, akkor itt biztosan megfordult. Ha itt dolgoznék, haza sem mennék. Króm, márvány és high-tech kijelzők...

A fióknak írt álláshirdetések esete

A fióknak írt álláshirdetések esete

2022. Január. Valahol a munkaidő és a szabadidő határán pörgetem a LinkedIn-t, és megakad a szemem egy épületgépész állásajánlaton. Nem, nem azért, mert érdekel, ellenkezőleg. Informatikus, vezetői, és HR technológiai álláshirdetéseket is szívesen megnézek, bár nem...

Díjmentes tanácsadás