alap-image

Toborzás
hatékonyságnövelés

Mikor jó?

kézfogás

Képzeld el, hogy a hirdetésedre már az első héten egy tucat csodás jelölt jelentkezik. Az előszűrések még a jelentkezés utáni napon megtörténnek. Az interjúkkal maximum egy hetet kell várni és a hiring managerek lelkesen és felkészülten várják a jelölteket. Mindenki pontosan tudja, hogy mikor mit kell tennie, minden készen áll.

Ez egy felhőtlen, idilli állapot.
Nem baj, ha Nálad nincs így, viszont együtt elérhetjük, hogy így legyen!

Így dolgozunk.

Ezt tudjuk

Toborzási folyamatok megújítása és fejlesztése

nekik szól_nagy vállalat_kép

Gyors, elakadási pontoktól mentes, a legjobb módszereket alkalmazó toborzási folyamatot alakítunk ki.

Toborzási érettség felmérése

nekik szól_nagy vállalat_kép

Megismerhetitek a toborzási érettségeteket és azt is, hogy a cégednek mi hiányzik egy szuper toborzási folyamathoz és egy bátran kimondható megtartási arányhoz.

Kékgalléros tömeges toborzás projektmenedzsment

nekik szól_nagy vállalat_kép

Az erőforrástervezésben, a csatornák kiválasztásában és az interjúztatásban, azaz a teljes folyamatban együtt dolgozunk, hogy közösen fel tudjuk venni a tervezett kékgalléros létszámot.

Social Media kampányok

nekik szól_nagy vállalat_kép

Social média stratégiával és kampánytervezéssel erősítünk rá a jelöltkeresésre, hogy minél több jelöltet tudjunk felvenni és építsük a talent pool-od.

Toborzási hatékonyság riportok

nekik szól_nagy vállalat_kép

Jó lenne tudni, hogy melyik a leghatékonyabb csatornád vagy hogyan optimalizáld a költésedet? Segítünk a legtöbbet kihozni az adataidból, hogy még tökéletesebbé fejleszthessük a toborzási folyamatod.

Munkaerőpiaci és versenytárs elemzések készítése

nekik szól_nagy vállalat_kép

Segítünk felmérni a toborzási célcsoportod igényeit, hogy erre alapozhasd a toborzásod. Felmérjük, a versenytárs cégek munkatársai miért váltanak, mi a motivációjuk és erre készítünk akciótervet.

Ők már minket választottak

Kép17
logo-auchan
logo-auchan
Kép19
HR Digitalization I: You have to be in it to win it

HR Digitalization I: You have to be in it to win it

70% of digitalization projects fail, and that rate is far beyond significant. It’s huge.  But what are common pitfalls? How can one build on others' experiences, learnings? What can HR leaders and departments do to stay on the safe side and decrease projects going out...

Ezek lesznek 2021 legfontosabb kihívásai a toborzás terén

Ezek lesznek 2021 legfontosabb kihívásai a toborzás terén

A magyar HR-szakma ismét nagy kihívás előtt áll: a változó toborzási rutin és álláskeresési szokások, elvárások, a nagyvállalati toborzási verseny kiéleződése és a vírushelyzet miatt folyamatosan alakuló közeg együtt kényszerítik digitális fejlesztésre a szereplőket....

Díjmentes tanácsadás