alap-image

Toborzás analitika

Mikor jó?

kézfogás

Mindjárt be kell menned a Board megbeszélésre. Ideges vagy, mert tudod, hogy sok múlik most ezen. Szükséged van a vezetőség támogatására, hogy el tudj kezdeni dolgozni a terveid megvalósításán. Meg kell győznöd őket arról, hogy igenis létfontosságú a HR kérdésekkel foglalkozni.

Képzeld el, hogy erre a megbeszélésre excelekből összevadászott száraz adatokkal érkezel, amin te és a csapatod napokig dolgoztatok.

Most képzeld el, hogy gyönyörű, színes, egyértelmű és informatív kimutatásokat tartasz a kezedben, amit indulás előtt egy gombnyomással készítettél el.

Ha a mindennapi munkádban és a kulcsmeetingek előtt is inkább a második szituációt szeretnéd átélni, jó helyen jársz.

Így tudunk segíteni.

Ezt tudjuk

HR adatstratégia workshop

nekik szól_nagy vállalat_kép

Kihasználod az emberi erőforrásokhoz kapcsolódó tudást a szervezetben? Sokkal több információ áll rendelkezésedre, mint gondolnád! Ezen a workshopon bemutatjuk neked a HR adatokban rejlő lehetőségeket, és veled együtt közösen megfogalmazzuk: mit elemezz és hogyan, hogy valódi növekedést érhess el, hogy megmutathasd a HR folyamataid eredményességét.

HR adatvagyon felmérés

nekik szól_nagy vállalat_kép

Nem kell adattárházat építened ahhoz, hogy rálátást nyerj a számodra elérhető adatokra. Megvizsgáljuk a rendelkezésre álló adatokat (HR rendszerek, Excelek) és megoldást adunk azok kihasználására, és kialakítjuk neked azokat a riportokat, amiket szívesen fogsz bevinni a döntéshozókhoz.

HR riporting megvalósítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

A HR nem kiszolgáló, hanem fontos vezetői szerep egy vállalatban. Erősítsd meg a pozíciódat konkrét riportokkal: legyen szó toborzási csatorna elemzésről, toborzási eredményességről, karrier roadmap-ről, onboarding visszamérésről, talent review-ról vagy beválási arányról.

Meglévő HR riportok ráncfelvarrása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Már használatban lévő riportjaidat újragondoljuk és segítünk az egyes HR területeket összekapcsoló, átfogó riportok kialakításában és kiemeljük, ami igazán fontos. Adatvizualizációs eszközt használva átlátható, grafikában látványos, dinamikusan lefúrható HR riportokat készítünk.

HR analitika oktatás

nekik szól_nagy vállalat_kép

A jövő HR-esét képezzük belőled! Kifejezetten vállalatod legfontosabb HR témáira felépítve, gyakorlatorientált, valóban használható riportok összeállításáról szóló képzésünk után te is magabiztosan tervezel és készítesz majd vizuálisan erős és naprakész riportokat.

Ők már minket választottak

logo-auchan
logo-auchan
Kép23
HR Digitalization II: You have to be in it to win it

HR Digitalization II: You have to be in it to win it

In the first part, we talked about recruitment and recruitment systems, aka ATS (Applicant Tracking System), onboarding-offboarding, and the serious admission process behind the wall. Furthermore, we discussed how chatbots live their best nowadays; they do an...

Recruiter moodmap kutatás 2020 – Az eredmények

Recruiter moodmap kutatás 2020 – Az eredmények

A HR Fest az egyik legnagyobb magyar közösségi HR esemény. A humán szakmabeli dolgozóknak megteremti azt a közeget, ahol az érdeklődők és a szakmabeliek könnyedén és sikeresen tudnak kapcsolódási pontokat létrehozni. Divatos szóval egy platform, ahol meg lehet osztani...

Mit ér a digitalizáció, ha marad minden a régiben?

Mit ér a digitalizáció, ha marad minden a régiben?

Egy toborzási rendszer bevezetése a folyamatok egységesítését is magával hozza – ha van rá befogadókészség. Gyakran felmerülő kérdés, hogy a digitalizációt célzó kezdeményezés a vezetői oldalról vagy a HR terület munkavállalói részéről értékesebb. A sikeres...

Díjmentes tanácsadás