alap-image

Teljesítményértékelés

Mikor jó?

kézfogás

 

A teljesítményértékelés a legtöbb kolléga számára csak egy kötelező kellemetlenség. Olyan stressz, amit szívesen kihagynának. Az ezzel járó plusz idő és adminisztráció extra terhet jelent a vezetők számára. Végeredményben pedig nem sok minden változik. De ennek nem kell így lennie!

Képzeld el, hogy van egy olyan gyakorlatotok, ami a szervezet egészének minden szintjén kezeli a vállalati célokat. Így a vállalat minden dolgozója a közös célokon dolgozhat, pontosan tudva azt, hogy milyen szerepe volt a siker elérésében! Ez elképesztően motiváló! Ehhez vedd hozzá, hogy nem teljesítménycéljai, de fejlődési céljai is vannak, melyekhez a készségmátrix, a karrierperspektívák, a vezetői és a személyes preferenciák adják az inputot.

Szeretnéd, ha nálatok is így működne?

Így tudunk segíteni.

Ezt tudjuk

OKR TÉR workshopok

nekik szól_nagy vállalat_kép

A szervezetetek vezetőivel szoros együttműködésben, lépésről lépésre építjük fel a célkitűzési- és értékelési rendszereteket. A projekt csapat tagjai kitekintést kapnak a globális trendekre. A közös munka által az igényeiteknek leginkább megfelelő rendszert tudjuk felépíteni.

TÉR folyamat megtervezése az igények alapján

nekik szól_nagy vállalat_kép

Akár a kezdetektől teljesen új folyamat kialakítása, vagy a már meglévő folyamat fejlesztésével a teljesítményértékelő rendszeretek hatékonyságának javítása.

Vállalati célok definiálása a stratégia alapján

nekik szól_nagy vállalat_kép

Összhangban vannak az éves vállalati célkitűzések a hosszútávú stratégiával? Támogatást nyújtunk, hogyan tudtok szorosan kapcsolódó, mérhető célokat definiálni.

Célkitűzések definiálása a különböző szervezeti szinteken

nekik szól_nagy vállalat_kép

A hosszútávú célok eléréséhez elengedhetetlen, hogy a közösség minden tagja tegyen érte. Ennek érdekében a vezetőitek segítségével definiáljuk a vállalati célokba illeszkedő, különböző szervezeti szintek célkitűzéseit.

Értékelési folyamat kialakítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

A hatékony TÉR-hez a mérhető célok meghatározásán túl szükség van egy jól definiált, mindenre kiterjedő, emberi értékelőrendszer kialakítására is, hogy egy mindenki számára egyértelmű és betartható keretben tudjanak dolgozni a kollégáitok.

Értékelési eszközök kialakítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Egy jó rendszer esetén nem elég a folyamatot jól kialakítani, hiszen a nem megfelelő eszközválasztás miatt is félrecsúszhat egy bevezetési folyamat. Az igényeiteknek megfelelően segítünk az értékeléshez használt eszközök kialakításában, illetve kiválasztásában.

Szervezeti skill set összeállítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Mi a szervezeted erőssége? Hol kellene fejlődnötök? Segítséget nyújtunk abban, hogy meghatározzuk, milyen készségeket, képességeket vártok a munkavállalóitoktól a saját területükön.

Kollégák skilljeinek felmérése

nekik szól_nagy vállalat_kép

Erősségek, gyengeségek, tanulási igények, rejtett képességek felmérése.

Egyéni fejlesztési tervek kialakítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Miben kell fejlődnie a kollégának, hogy jobban el tudja látni a feladatait? Mit kell tennie, ha előrébb szeretne lépni a ranglétrán? Hogyan tudjátok szervezetileg támogatni? Munkánk során segítünk választ adni ezekre a kérdésekre. A fejlesztési terveket beépítjük a teljesítményértékelésetekbe.

Karrierutak tervezése és beillesztése a folyamatba

nekik szól_nagy vállalat_kép

Tudják a kollégáitok, hogy hogyan léphetnek feljebb? Van előttük perspektíva? Támogatást adunk a karrierutak létrehozásában, azok kommunikációjában és teljesítményértékelő rendszeretekbe való beépítésében.

Ők már minket választottak

logo-auchan
logo-auchan
Kép14
HR Digitalization II: You have to be in it to win it

HR Digitalization II: You have to be in it to win it

In the first part, we talked about recruitment and recruitment systems, aka ATS (Applicant Tracking System), onboarding-offboarding, and the serious admission process behind the wall. Furthermore, we discussed how chatbots live their best nowadays; they do an...

Tömeges reskilling az autóiparban: már benne vagyunk

Tömeges reskilling az autóiparban: már benne vagyunk

Aki csak járatos a HR területén, hallotta a reskilling fogalmát. Maga a fogalom nem új keletű, egyidős a HR eszköztárral. Ami azonban több, mint nyugtalanító a cégvezetők és a HR vezetők számára, az az, hogy a következő két évben a munkavállalók 35%-ánál várható...

Díjmentes tanácsadás