alap-image

Onboarding

Mikor jó?

kézfogás

Holnap érkezik egy új kolléga az irodába. Gyorsan végiggondolod, hogy van-e még hátra valami, vagy már mindent előkészítettél: Megvan már a gépe? Van e-mail címe? Ki is fog foglalkozni vele? Szóltam a felettesének, hogy mikor érkezik? Mi is lesz a programja az első napján? Összekészítettük már a welcome csomagot? Minden benne van? Van valami, amit elfelejtettem?

Fárasztó mindent fejben tartani, igaz? És ez még csak a 0. nap. Biztosan te is azt szeretnéd, hogy aki általad bekerül hozzátok, az jól érezze magát.
Segítünk neked, hogy érkező kollégád számára az új munkahelye már az első napjától akár az első éve végig igazi élmény legyen!

Ebben segítünk.

 

Ezt tudjuk

(Pre)Onboarding checklistek létrehozása

nekik szól_nagy vállalat_kép

A beillesztési folyamat minden szereplőjének kézzelfogható segítséget adunk a check-listák által. Ezzel az eszközzel biztos lehetsz abban, hogy minden új kolléga ugyanolyan kiváló programban vehet részt nálatok!

Szakmai integrációs folyamat kialakítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Ezzel az eszközzel az új kolléga minden bizonytalansága már az első pillanattól csökken! A már meglévő szokásaitokat, rendszereteiket figyelembe véve, közösen egy még emlékezetesebb és inspirálóbb programot hozunk létre!

Szociális integrációs folyamat kialakítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Képzeld el, hogy az első napodon már van egy “barátod”, akihez bátran fordulhatsz, ha kérdésed van. Ugye milyen megnyugtató? A csapatotokkal szorosan együttműködve a ti cégetekben is létre tudjuk hozni ezt az élményt! Az eredmény: gyors beilleszkedés, elégedettség és a nullához közelítő korai fluktuáció.

Belső kommunikációs tervek összeállítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Minden változás annyira sikeres, amennyire az érintettek elfogadják és alkalmazzák. Segítünk a felkészülésben és a kivitelezésben is, hogy minden a terveid szerint alakuljon!

Buddy/mentor kézikönyv összeállítása

nekik szól_nagy vállalat_kép

Mit kell tennie egy segítőnek? Mikor mik a feladatai? Hogy kezeljen bizonyos helyzeteket? Hogyan lehet a munkája tényleg értékteremtő? Kézikönyvünkből megtudhatod!

Elégedettség- és hatékonyságmérés

nekik szól_nagy vállalat_kép

Mennyire vált be valaki mentorként/buddyként? Mennyire jó a folyamat? Hol lehetne rajta javítani? A csomag részeként felmérjük a visszajelzéseket, riportokat készítünk neked és lehetővé tesszük, hogy a jövőben is újabb friss elemzéseket készíthess!

Ők már minket választottak

Kép4
logo-auchan
Kép9
HR Digitalization I: You have to be in it to win it

HR Digitalization I: You have to be in it to win it

70% of digitalization projects fail, and that rate is far beyond significant. It’s huge.  But what are common pitfalls? How can one build on others' experiences, learnings? What can HR leaders and departments do to stay on the safe side and decrease projects going out...

Beléptetés/kiléptetés – aranyszabályok és ötletek

Beléptetés/kiléptetés – aranyszabályok és ötletek

Üzleti HR cikksorozatunkban átnézzük a legfontosabb HR-folyamatokat. Mai témánk a be- és kiléptetés. Ami miatt különösen érdekes ez a terület, az az, hogy ezt a folyamatot kollégánként csak egyszer lehet – jól vagy rosszul – elvégezni. De hogyan lehet „jó”? Nézzük...

RecruiTECH – 2019 november

RecruiTECH – 2019 november

A vezetők azok, akik végső soron felelősek és számonkérhetőek egy vállalat tehetségeiért. A munkahelyek digitalizálódnak, a dolgozók viszont továbbra is az emberi értékeket keresik. Hova kell ma egy vállalatnak invesztálni, ha az embereket meg akarja tartani? Német...

Informatika HR-eseknek: Nektek is jár a jóból!

Informatika HR-eseknek: Nektek is jár a jóból!

Vajon miért marad el a HR digitalizációja a többi területtől? A probléma gyökere több helyen is kereshető. Összeszedtük, hogy mit látunk a legfájóbb pontoknak a HR és az IT kapcsolatában. Minél több HR vezetővel találkozom, annál inkább úgy látom, hogy a digitalizáció...

„Mi is ezt szeretnénk!”

„Mi is ezt szeretnénk!”

De mi is az pontosan? Hogyan érjük el és tartsuk meg a kékgalléros munkavállalókat? HR-esként a legtöbben már szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a kékgalléros munkák a legnehezebben betölthető pozíciókká váltak. Egyre kevesebb munkavállalót találunk, habár a kereslet...

Díjmentes tanácsadás