alap-image

Joblinken – Az újgenerációs ATS

Mikor jó?

kézfogás

Tudjuk, hogy megterhelő a folyamatos toborozás, végigjárni a folyamatokat újra és újra. Minél több a jelentkező annál nehezebb kiszűrni, hogy ki lesz az, aki tényleg beleillik a csapatba. Lehettek egy nagy cég, ahol a létszámból adódóan is folyamatos a fluktuáció, de lehettek egy kisebb cég, ami dinamikusan fejlődik, ezért folyamatosan szükség van újabb és újabb alkalmazottakra, a JOBLINKEN ATS mindenképp megkönnyíti az életeteket!

A JOBLINKEN ATS funkcióinak részletes bemutatását itt találod: www.joblinken.hu

Így juthatsz hozzá.

Ezt tudjuk

Dobozos megoldás

nekik szól_nagy vállalat_kép

Gyorsan, minimális átfutási idővel a mindennapjaid részévé válhat ez az szoftver. Készen van, a használatával elért gyorsulást számos elégedett toborzó ügyfelünk tanusítja.

Céges igényekre, arculatra szabás

nekik szól_nagy vállalat_kép

Minden úgy lesz, ahogy szeretnéd. Bekerül a céges logótok, a színeitek, minden ami a folyamataitokat és a vállalatot jellemzi. Te mondhatod meg milyen riportokat szeretnél látni és mi elkészítjük Neked!

Bevezetési workshopok

nekik szól_nagy vállalat_kép

A bevezetési projekt során 4 alkalommal fogunk konzultálni veletek, hogy minden az igényeiteknek megfelelően nézzen ki az alkalmazásban. Feltehetitek kérdéseiteket, együtt átbeszélünk minden részletet.

Saját tesztrendszer már az első workshoptól

nekik szól_nagy vállalat_kép

Már az első workshoptól a rendelkezésetekre bocsátjuk a saját tesztrendszereteket, amit azonnal ki is tudtok próbálni. Így már az első pillanattól kezdve mindent kipróbálhattok!

Oktatási anyagok és folyamatos támogatás

nekik szól_nagy vállalat_kép

A projekt végén videós és írásos oktatóanyagokat kaptok tőlünk, melyben minden részletre kiterjedően átadjuk a használathoz szükséges tudnivalókat.

Ők már minket választottak

Kép4
logo-auchan
Kép23
HR Digitalization I: You have to be in it to win it

HR Digitalization I: You have to be in it to win it

70% of digitalization projects fail, and that rate is far beyond significant. It’s huge.  But what are common pitfalls? How can one build on others' experiences, learnings? What can HR leaders and departments do to stay on the safe side and decrease projects going out...

HR Digitalizáció I: sokan mondják, kevésnek sikerül

HR Digitalizáció I: sokan mondják, kevésnek sikerül

Melyek a legfontosabb területek? Ma a digitalizációs projektek 70%-a bukással zárul. Mit tud jobban, aki sikerrel szerepel ebben a versenyben?Honnan tudja, mit kell „digitalizálni”? Hol rontja el a többség?Melyek azok a területek, ahol már lehet mások tapasztalataira...

Ezek lesznek 2021 legfontosabb kihívásai a toborzás terén

Ezek lesznek 2021 legfontosabb kihívásai a toborzás terén

A magyar HR-szakma ismét nagy kihívás előtt áll: a változó toborzási rutin és álláskeresési szokások, elvárások, a nagyvállalati toborzási verseny kiéleződése és a vírushelyzet miatt folyamatosan alakuló közeg együtt kényszerítik digitális fejlesztésre a szereplőket....

Díjmentes tanácsadás