HR digitalizáció

Digitális HR megoldások

A mai agilis cégek már rég nem működhetnek a régről ismerős “személyzeti osztály” támogatásával. Ez már nem elég. Ismerje meg hogyan lehet professzionális, igazi csapatot és együttműködést építő megoldást létrehozni digitális HR megoldásokkal.

A közös munka során megvizsgáljuk és megismerjük igényeit, majd ez alapján alakítjuk ki és vezetjük be a digitális HR megoldásokat. A tervezés során megtérülést kalkulálunk, illetve a bevezetéskor szem előtt tartjuk a javuló felhasználói élményt és a munkafolyamatok egyszerűsítését. A bevezetéssel együtt tréningeket is tartunk, amelyek zökkenőmentessé teszik az átalakulást, hogy jövőt álló gyakorlattá válhasson az új rendszer bevezetése.

Cégünk több megoldás kapcsán alakított ki partnerséget. Legfontosabb megoldásaink, amelyekkel a HR digitalizációját segítjük: a Microsoft Dynamics 365 for Talent, Dynamics HR Management, Lanteria, LMS365, Kalsoft.

Ha érdekli, hogyan alakítható ki alacsony bevezetési költség mellett havídíjas HR megoldás, írjon nekünk.

Toborzás és Onboarding digitalizáció

A toborzás és a csapatbővítés iránya már régen megfordult: a jelölt választ, nem a vállalat. Itt az ideje ezért átgondolni, hogy mitől fogják a jelöltek az ön vállalatát választani és mitől érzik majd vonzó munkahelynek a belépés után is.

A kiemelkedő jelöltélmény biztosításához elengedhetetlen, hogy a beérkező önéltrajzok között könnyen kereshessük és néhány kattintással elérhetővé váljon az adott pályázó múltja. Ezt támogatja az Azure alapú jelölt-adatbázisunk, amelyben a kiválasztás nyomon követése és a munkaszerződés elkészítéséhez szükséges adminisztrációs teendők is elvégezhetők. Az candidate-history tárolása mellett az alkalmazás használatával átláthatóvá válik az üzleti területekkel és a jelölttel való kommunikáció is, valamint beépített és testreszabott riportok segítségével átfogó képet kaphatunk a folyamatban lévő toborzásokról, kiválasztási-tölcsér állapotáról.

Toborzási hatékonyságfejlesztési konzultáció és digitális toborzás bevezetéssel vagy havidíjas formában.

Egyedi HR alkalmazások fejlesztése

A HR problémák mögött sokszor szervezeti, folyatmatbeli hiányosságok állnak. A szervezetfejlesztési feladatokat – a digitalizáció korában – érdemes technológiai oldalról is támogatni. Azonban minden szervezet más és más, egy gyógyszer nem jelent mindenkinek valódi orvosságot – és a Nordconnál ez a rugalmasság megjelenik az egyedi HR alkalmazások fejlesztésében is. Fontosnak tartjuk, hogy a cél ne pusztán egy új szoftver bevezetése legyen, amitől változást remél a szervezet, hanem az szorosan támogassa a szervezetfejlesztés során kitűzött célokat és a vállalat eljusson a HR stratégia megvalósításáig. Ehhez testreszabott informatikai támogatásra van szükség, ami a Nordconn által biztosított HR és technológiai tudás ötvözése által jön létre.

Human Collaboration index

Ismerős önnek az ábra a jéghegy csúcsáról, és az alatta megbúvó jégtömegről? Sokszor a szervezeti problémák is pontosan így bukkannak fel: egy apró tünettel találja magát szembe a HR vagy az üzleti terület, a valódi okok azonban a mélyben gyökereznek, aminek feltérképezéséhez a szervezet egészét áttekintő health check-re van szükség, így megállapíthatjuk, mennyire érett HR szempontból a vállalat – ez a Human Collaboration Index. A mutatószám megállapítása mellett a kutatás során felszínre kerülnek azok a területek, ahol a legtöbb tennivalónk akad.

Referenciák

HR Program vezetése

Nemzetközi biztosító

A biztosítónál történt a HR működés fő folyamatának digitalizálása, illetve az új folyamatok összehangolása. Teljesen új alapokról indítva valósult meg a hálózati toborzás digitalizációja.

Érintett területek: HR Core admin, ATS bevezetés, ATS fejlesztés, GDPR megfelelés. Felhasználók száma: 1000

Képzés-menedzsment

Nemzetközi biztosító

Ügyfelünk az új belépők és már meglévő dolgozók képzésére vonatkozóan tűzte ki célul egy képzésmenedzsment rendszer bevezetését. A felhő alapú L&D megoldást szakmailag támogattuk, illetve a bevezetési projekt projektmenedzsmentjét végeztük.

Érintett területek: HR Core admin, ATS bevezetés, ATS fejlesztés, L&D rendszer bevezetés és integráció. Felhasználók száma: 1000

HR digitalizáció, Dynamics365 Talent bevezetés

Nemzetközi gyártó cég

Dinamikusan fejlődő 500 fős ügyfelünknél feladatunk volt a toborzás és beléptetés digitalizálása. A projektben feltérképeztük a jelenlegi folyamatokat és közösen javítva azokon alakítottunk ki egy digitalzált toborzási és onboarding megoldást, mely a teljes mértékben felhős alapú Talent rendszer.

Érintett területek: toborzás és onboarding, jelöltadatbázis, GDPR megfelelés, Nexon integráció, AD integráció.

Írjon nekünk

    Székely Vilté – üzletágvezető