HR tanácsadás

RPO, Toborzási hatékonyságnövelés

Hogyan lehet ma egy munkáltató az elsők között az új kollégákért folytatott harcban? Ha úgy alakítja ki a HR folyamatokat, hogy a megfelelő jelöltek a cégét válasszák és magas elköteleződéssel nála maradjanak. Toborzás támogatás mellett segítünk újratervezni a recruitment és onboarding folyamatot és erőforrásokat.

Célunk, hogy elvigyük ügyfeleinkhez a legfrissebb digitális marketing, agilis toborzás és a mérhető hatékonyságjavulás eredményeit azért, hogy ügyfeleink a legjobbakat találják és tartsák meg.

Online HR megoldás

Online megoldásunk segítségével bármikor könnyen beléptetheti és onboardolhatja új munkatársait, megoszthatja velük a szükséges tudásanyagokat. Esetleg elakadt a kiválasztásban? Vegye igénybe az elérhető kiválasztási teszteket és tudásanyagokat, amellyel a toborzás sem teher többé. Munkaügy, teljesítményértékelés, bonyolultabb kérdések? Havi tanácsadási keretben számíthat felkészült HR tanácsadóinkra.

HR Interim Menedzsment

Számos vállalatvezetőnek okoz nehézséget, ha gyors megoldást szeretne a HR terület vezetésére (pl. a HR vezető váratlan felmondása vagy belső konfliktus miatt), esetleg szükséges a HR folyamatok újragondolása, a HR terület hatékonyságának fejlesztése, a HR-es munkatársak belső képzése, coachingja. Ilyen és ehhez hasonló kihívások megoldására ajánljuk a HR interim menedzsment szolgáltatásunkat. A Nordconn által ajánlott szakember konkrét feladatra, határozott időre szerződik, de a korábban közép- és nagyvállalatnál, multinacionális környezetben szerzett vezetői és HR tanácsadói tapasztalatainak megosztása révén a menedzsment számára értéktöbbletet ad, stratégiai partner, és megoldásközpontú vezető is lesz egyben. Célunk, hogy a helyzet gyors átlátása, a szükséges feladatok felmérése és a prioritások közös meghatározása után olyan szakértői feladatot lássunk el, amely hosszú távon biztosítja a vállalat számára a HR terület megerősítésén és fejlődésén keresztül a teljes cég növekedését.

Teljesítménymenedzsment

A munkavállalók teljesítménye alapjaiban határozza meg egy vállalat profitabilitását, azonban amikor a mérésére kerül a sor, feszültség lesz úrrá mind a beosztottakon, mind a munkaadókon. Módszertanunk alapvető célja, hogy lerombolja a teljesítmény menedzsmenthez kapcsolódó félelmeket és tévhiteket. Mind a menedzsment, mind a munkavállalók számára könnyen átlátható mérési rendszereket alakítunk ki, amelyek támogatják mind a vállalati, mind az egyéni célok elérését.

Referenciák

A nemzetközi szerencsejáték vállalat hazai IT fejlesztő cégének a HR menedzsment feladatait teljes kiszervezett formában vettük át. Együttműködésünk célként tűzte ki a bővülési stratégiát, toborzás támogatását, megtartási projektek elindítását. Tanácsadási munkát végeztünk a következő területeken: bérfolyamatok, teljesítményértékelés a HR adminisztráció, ügyvezető HR támogatása, folyamatfejlesztés, szervezetfejlesztés.

Érintett kollégák: hazai 30 fő, a kapcsolódó nemzetközi team, plusz HR 5 fő.

Nemzetközi vállalati haza lT leányvállalataHR Interim Management

Kiemelkedő növekedési pályára lépett ügyfelünknek okozott fejtörést a növekedés HR oldali támogatása és a teljes HR működésének stabilizálása. Feladatunk volt a kiszervezett vállalatban a HR feladatok és folyamatok kialakítása és menedzselése. Érintett területek: toborzás, megtartás, szervezetfejlesztés, folyamatfejlesztés, agilizálás. Vezetői coaching.

Érintett kollégák: 5 fő cégvezető és HR, illetve a teljes cég 30 fő.

Nemzetközi vállalat hazai lT leányvállalataHR Interim Management

Ügyfelünk célul tűzte ki, hogy a minőségi működés elérése érdekében visszajelzési rendszert vezet be. A projekt során feladatunk volt a komplett teljesítmény értékelő rendszer kialakítása és bevezetése, melyre ráépítettük a teljesítményt mérő folyamatokat is.

Érintett területek: Teljesítményértékelés (TÉR), bónuszok, visszajelzések folyamata.

Hazai IT cégTeljesítmény és feedback rendszer kialakítás

A biztosító jelentős mennyiségű nyitott pozícióval rendelkezett, amelynek többsége régóta betöltésre várt. Kollégáink részt vettek a pozíciók racionalizálásban, a toborzási stratégia kialakításában. A közben végzett employer brand átalakítással együttműködve a biztosítóról egy vonzó munkáltaltatói képet is sikerült kialakítani.

A munka során kiemelt figyelmet kapott az elfoglalt HR csapat és az újjáalakuló IT csapat támogatása.

Érintett területek: összes Board terület.

Nemzetközi BiztosítóHR – RPO és RPO management

A Bank jelentősen javítani akarta az IT operációs csapatát, számos pozíció régóta nyitva volt. Együttműködésünk alatt a toborzás új lendületet kapott, illetve közben maga a HR is átalakult. A munka során a toborzás legfrissebb módszereivel, illetve a digitalizációs lehetőségekkel kapcsolatban is végeztünk tanácsadást.

Érintett területek: a banki IT és Operáció

Nemzetközi bank magyar leányvállalataCsapatbővülési koncepció, toborzási stratégia és toborzás

A vállalat célja egy átfogó HR folyamat kialakítása volt, amely a toborzási igény megjelenésétől, az új belépő első napján rendelkezésre álló jogosultságok és eszközök biztosításán át, az onboarding folyamat végig vezetésén keresztül, egy próbaidős értékelésben végződik automatizáltan, integráltan és egyszerűen mérhetően.

Érintett területek: HR, IT

Hazai építőipari vállalatÁtfogó munkatárs felvételi és beléptetési folyamat

Legutóbbi cikkeink

Élményalapú szervezet az NN Biztosítóban

Agilis szervezeti átalakulás, vezetőtámogatás és a toborzás új alapokra helyezése. Izgalmas évet tudhat maga mögött az NN Biztosító Talent Acquisition csapata. Jurecska Andreával, az NN Toborzási és Employer Branding Osztályvezetőjével, Németh-Tóth Nikolett, Toborzási Vezetővel és Német Nórával, a Nordconn International RPO Tanácsadójával beszélgettünk.

Többet ésszel, mint anélkül, a Talent war megnyerése

A héten három telefonhívást kaptam, három jelölttől, aki visszalépett a jelenlegi kiválasztási folyamatában ügyfeleinknél. Az indokok mind a három esetben ugyanarra a problémára voltak visszavezethetőek: a leendő munkáltató kiválasztási folyamata nem volt elég meggyőző/hatékony.

A megtartás az új toborzás

Csapatbővülés, munkaerőhiány, fluktuáció, húzónevek, onboarding és megtartás – A versenyt az tudja megnyerni, aki először lép a strukturális változás szintjére. A megtartás az új toborzás: tervezzünk együtt a meglévő kollégáinkkal és biztosítsuk a maradásukat.

Pre-onboarding – Az agilis recruitment új lépcsőfoka

Egy egyszerű kérdés: az elmúlt időszakban a felgyorsult és egyre szűkülő piac miatt hány elutasított ajánlatod volt? Nem tudod hol, vagy min változtass?

Felejtsd el a napi face-controllt

Juniorok, mint munkaerőpiacot formáló tényezők Milyen hatással vannak a munkaerőpiacra a fiatal generáció tagjai? Mi a jövőképük és karrier tudatuk? Hogyan tud együtt dolgozni két-három generáció?

Írjon nekünk

    Német Nóra – üzletágvezető